home / cz / en / ru
Kontakt

Luxusní hotelový resort Six Senses poprvé na Seychelách!

Na privátním seychelském ostrově Félicité se v srpnu 2016 poprvé otevřou brány úchvatného hotelového resortu Six Senses Zil Pasyon světově proslulé značky Six Senses, která velmi dobře myslí na Vaše pohodlí a ráda hýčká všechny Vaše smysly, ať už svým nekompromisním luxusem, výběrem jedinečného prostředí nebo neobyčejnými zážitky. Využijte naši speciální nabídku a zarezervujte si Váš pobyt již nyní.

Pátý největší ostrov Seychelského souostroví Félicité skrývá mnoho přírodních krás, které si nejlépe vychutnáte, když budete jejich nedílnou součástí. Umožní Vám to zcela unikátní koncept hotelového resortu Six Senses Zil Pasyon tvořený třemi desítkami luxusních vil dokonale zasazených mezi obrovskými žulovými balvany obklopenými tropickou zelení a tyrkysem Indického oceánu. Právě zde zažijete pocit absolutního soukromí umocněný navíc skutečností, že se jedná o jediný hotelový resort na tomto jinak neosídleném ostrově vzdáleném třicet námořních mil severovýchodně od mezinárodního letiště na Mahé, odkud Vám cesta zabere hodinu jízdy lodí nebo dvacet minut vrtulníkem.

Na první pohled prostá architektura hotelových vil je stejně dokonalá jako místo samé. Nepostrádá velký cit pro design, který v sobě snoubí moderní prvky s přírodními materiály, jež dodávají stavbám jemný koloniální nádech. K dispozici jsou vily převážně s jednou či dvěma ložnicemi o velikosti 200 až 500 m² pro dosažení maximální míry pohodlí. Plně klimatizované interiéry se honosí široce otevřeným prostorem dokonale propojeným s okolní krajinou, který volně navazuje na venkovní terasu s nepřekonatelnými panoramatickými výhledy na sousední ostrovy. Absolutní komfort dovršuje luxusní vnitřní vybavení, včetně všech technologií, a privátní bazén, který je součástí každé vily.

Stejně královské je i celkové zázemí resortu s nadstandardním servisem, ať už se jedná o služby velmi pozorného personálu přiděleného na celý pobyt pouze Vám, možnost celodenního stravování v soukromí Vaší vily, lekce jógy s osobním trenérem, kurzy vaření či nejrůznější programy pro děti. Samozřejmostí jsou špičkové restaurace vyhlášené používáním nejčerstvějších surovin z vlastních zahrad a lokálních produktů té nejvyšší kvality, stylový koktejlový bar, vinný sklep, fitness centrum, kino pod širým nebem, knihovna či překrásný venkovní bazén, jehož hladina opticky splývá s horizontem oceánu. Perlou resortu, stejně jako všech ostatních této značky, je pak velkorysé Six Senses Spa se saunami, masážemi a bohatou nabídkou dalších relaxačních a zkrášlujících procedur.

Pro ty z Vás, které omrzí odpočinek na některé ze tří soukromých pláží, je připraveno nepřeberné množství různorodých zážitků a aktivit, jež Vám dovolí proniknout do tajů seychelské kultury, vyzkoušet si nejrůznější vodní sporty jako jsou potápění, šnorchlování, kiting, windsurfing a vodní lyžování. Dále můžete podniknout pěší nebo cyklistickou túru napříč tropickou přírodou, vydat se privátním letadlem či lodí na průzkum sousedních ostrovů, kdy nejblíže to budete mít na romantický ostrov La Digue s nejkrásnějšími plážemi světa nebo na turisticky oblíbený Praslin, kde si můžete zahrát golf na jediném osmnáctijamkovém hřišti na Seychelách, navštívit přírodní rezervaci Vallée de Mai s bezpočtem endemických druhů rostlin a živočichů nebo se u ostrovů Coco Island vrhnout do hlubin mořského národního parku.

Nový resort Six Senses Zil Pasyon zkrátka dokonale ctí svou značku a pokud chcete i Vy okusit jeho nezapomenutelnou atmosféru, můžete si prostřednictvím naší společnosti zarezervovat Váš pobyt již nyní. Pro více informací o naší speciální nabídce nás prosím kontaktujte e-mailem: info@bling-bling.cz nebo telefonicky: +420 603 954 433.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.