home / cz / en / ru
Kontakt

EDEN ISLAND INVITATIONAL CUP BY PENATI

Luxusní rezidence obklopené modří Indického oceánu a pestrobarevnou vegetací, privátní pláže s jemným bílým pískem, mezinárodní marina, prvotřídní komfort … to vše představuje unikátní rezidenční projekt EDEN ISLAND SEYCHELLES, jehož hlavní akcionáři a společnost Bling-Bling v čele s majitelkou Janou Štefánkovou, která získala výhradní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku na prodej nemovitostí v tomto tropickém ráji, byli hostiteli prestižního golfového turnaje EDEN ISLAND INVITATIONAL CUP pořádaném v jednom z nejkvalitnějších golfových areálů Evropy nesoucím rukopis světové golfové legendy Jacka Nicklause, v překrásném prostředí slovenského Penati Golf Resortu.

Uprostřed rozlehlých borových lesů v předhůří Malých Karpat přivítalo téměř stovku pozvaných hráčů špičkově připravené hřiště, které svými přírodními scenériemi připomíná golfový klenot Augusta National a pyšní se i nejdelší jamkou v Evropě. Jedinečný golfový zážitek si tak nemohli nechat ujít hlavní akcionáři Eden Islandu Ernst Pichler a Craig Heeger, ani další významné osobnosti z mnoha různých oblastí, ať už podnikatelé, politici, bankéři, sportovci a další vážení klienti a hosté z České i Slovenské republiky.

Na přivítanou obdržel každý z účastníků golfového klání malou pozornost věnovanou resortem Eden Island a pozvání na vydatnou snídani. Poté turnaj oficiálně zahájila zakladatelka společnosti Bling-Bling Jana Štefánková a ředitel Eden Islandu Peter Smith z Jihoafrické republiky, kteří po celý den poskytovali osobní konzultace o resortu Eden Island a možnostech investování na Seychelských ostrovech.

S úderem jedenácté se pak hráči vydali vstříc skvělému golfovému zážitku, který slibovala perfektně připravená mistrovská osmnáctka Nicklaus Design Legend Course, Moët & Chandon Village, kde se hráči mohli osvěžit exkluzivním francouzským šampaňským a skvělý catering restaurace Aldente on green zajišťující občerstvení během celé akce. Zkrátka nepřišli ani nehrající hosté, kteří se mohli zúčastnit golfové akademie MP Shot Golf Academy profesionálních trenérů Petra Mrůzka a Jiřího Pospíšila.

Odpoledne pak hráče potrápilo proměnlivé podzimní počasí, když sluneční paprsky vystřídala prudká průtrž mračen, naštěstí ale jen dočasně a tak mohl následující program pokračovat dle scénáře. V zázemí stylové klubovny čekala na hráče za jejich skvělé výkony patřičná odměna v podobě bohatého rautu, vynikajícího růžového šampaňského podávaného ve Veuve Clicquot Champagne Lounge na terase klubovny a degustace prémiových brandových rumů starších ročníků. Pohledům přítomných pánů jistě neunikly ani krásné hostesky.

Tečkou za skvěle prožitým dnem bylo slavnostní vyhlášení výsledků, tedy vždy třech nejlepších hráčů v každé kategorii a absolutního vítěze, kterým se stal Petr Dědek. Všichni ocenění pak převzali z rukou Jany Štefánkové, prezidenta Czech Mid-Amateur Tour Ilji Ehrenbergera a hlavního akcionáře Eden Islandu Craiga Heegera hodnotné ceny věnované tímto seychelským resortem, společností Bling-Bling a exkluzivním slovenským pánským salonem Marco Mirelli, jehož zástupce předal cenu i nejlépe oblečenému golfistovi.

Pomyslnou třešinkou na dortu bylo pro všechny přítomné, tedy i nehrající hosty, losování o dva nezapomenutelné týdenní pobyty v luxusním resortu Eden Island Seychelles. Společnost Bling-Bling tak udělala velkou radost nejen Lucii Šolcové, jež byla vylosována ze score card všech zúčastněných hráčů, ale rovněž Gabriele Drobové a jejímu týmu z Fashion TV, jehož krásné moderátorky zaujaly svým obrovským nadšením akcionáře resortu natolik, že jim jako bonus navíc daroval dvoudenní pobyt na luxusním katamaránu. Pohádková cena luxusního pobytu na Eden Islandu pro čtyři osoby rovněž čekala na vítěze vložené soutěže „Hole in One“ na jamce č. 16, ale bohužel nikdo z hráčů tuto jamku na jednu ránu netrefil.         

Pořádající společnost Bling-Bling a resort Eden Island Seychelles děkují René Teuberovi z agentury Millennium za skvělou organizaci a špičkový servis a všem partnerům, kteří umožnili uspořádání této prestižní společenské akce.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.