home / cz / en / ru
Kontakt

Společnost Bling-Bling partnerem D+D Real Czech Masters

Společnost Bling-Bling byla partnerem prvního ročníku golfového turnaje D+D Real Czech Masters ze série European Tour, který hostil v předposledním srpnovém týdnu nejlepší golfový areál České republiky Albatross Golf Resort.   
Společnost Bling-Bling spojila tuto nejprestižnější golfovou událost roku s představením rezidenčního golfového projektu Villas Valriche na ostrově Mauricius, který zde prezentovala na základě výhradního zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku na prodej nemovitostí v tomto tropickém ráji. Společně s tímto resortem oceněným jako Nejlepší golfový projekt a Nejbezpečnější domov v Africe, zde představila i další unikátní exotický resort ze své nabídky, Eden Island na Seychelských ostrovech, kde rovněž exkluzivně prodává luxusní rezidence do osobního vlastnictví, které stejně jako na Mauriciu současně i pronajímá.   
VIP stánek společnosti se nacházel v samém centru veškerého turnajového dění, hned v těsném sousedství klubovny Albatross Golf Resortu. Díky této strategické poloze se tak těšil velké pozornosti nejen návštěvníků Czech Masters, ale také hráčů, mezi kterými nechyběly skutečné hvězdy evropského i domácího golfu. Pro všechny vážené hosty, které vždy osobně přivítala zakladatelka společnosti Bling-Bling Jana Štefánková, bylo připraveno lehké občerstvení, vynikající růžové šampaňské Veuve Clicquot a malá pozornost jako připomínka této výjimečné golfové události, která se po třech letech vrátila zpět do České republiky.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.