home / cz / en / ru
Kontakt

Hublot Prague Polo Cup 2014

Dostihové závodiště ve Velké Chuchli bylo opět po roce svědkem mezinárodního turnaje v koňském pólu Hublot Prague Polo Cup 2014, který vyvrcholil v sobotu 13. září, kdy se uskutečnilo finále za účasti čtyř nejlepších týmů - Hublot, Assental Group, Moser a Saffron společně s Eden Island Seychelles.
A stejně jako v uplynulých letech si tuto prestižní událost nenechala ujít společnost Bling-Bling, která pro tentokrát spojila síly se společností Saffron. Vzájemně pak podpořily tým Saffron - Eden Island Seychelles, který se nakonec ukázal jako nejsilnější, když ve finále porazil tým generálního partnera Hublot a z naší metropole si tak odvezl překrásné ceny.
Své hosty, mezi kterými nechyběly osobnosti ze společenského a politického života, přivítala společnost Bling-Bling v příjemném VIP Lounge, kde prezentovala oba své unikátní rezidenční projekty, Eden Island Seychelles a Villas Valriche Mauricius. Dominantou prostoru Lounge byla také exkluzivní ručně vyráběná postel společnosti Saffron, jejíž kvalitu si všichni přítomní mohli vyzkoušet. A jako vždy nechybělo ani vynikající růžové šampaňské Veuve Clicquot.

 


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.