home / cz / en / ru
Kontakt

Dárkové poukazy můžete zakoupit celoročně!

Hledáte originální dárek pro Vaše blízké a obchodní partnery? Inspirovat se můžete našimi dárkovými poukazy na exkluzivní semináře etikety stolování, které vede zakladatelka společnosti Bling-Bling paní Ing. Jana Štefánková společně s předními odborníky z oblasti etikety, gastronomie a stolování.

Dárkové poukazy jsou k dispozici v hodnotě 5.000,-Kč, 10.000,-Kč a 15.000,-Kč vždy podle obsahu a délky semináře
a místa jeho konání. Exkluzivním celodenním seminářem v hodnotě 15.000,-Kč či půldenním seminářem v hodnotě 10.000,-Kč potěšíte všechny, kteří si chtějí získané znalosti etikety stolování současně i prakticky procvičit a také si pochutnat na špičkové gastronomii. Součástí těchto seminářů, které se konají v luxusním prostředí pětihvězdičkových hotelů a špičkových restaurací, je totiž bohaté a záludné menu o několika chodech pro perfektní zvládnutí nejrůznějších i méně běžných typů příborů a degustace nápojů, zejména ročníkových vín a prémiových brandových rumů. 

 

EXKLUZIVNÍ SEMINÁŘ ETIKETY S JANOU ŠTEFÁNKOVOU

darkovy poukaz - exkluzivni seminar etikety

 

Délka semináře: 8 hodin (cca 10:00 až 18:00 hodin)
Místo konání: luxusní pětihvězdičkový hotel
Cena semináře: 15.000,-Kč/osoba (Cena zahrnuje welcome drink, coffee break, nealkoholické nápoje teplé a studené, degustaci ročníkových vín a prémiových brandových rumů, exkluzivní menu o deseti chodech.)

Seminář je kombinací praktického nácviku etikety stolování s teoretickým výkladem a diskusí účastníků s lektory.
Je koncipován formou bohatého a záludného menu o deseti chodech, během kterého si účastníci všechny dovednosti prakticky vyzkouší, osvojí si pravidla etikety stolování, naučí se zacházet s nejrůznějšími a méně běžnými typy příborů, konzumovat záludné kulinářské lahůdky, správně degustovat nápoje, seznámí se s povinnostmi hosta a hostitele, s rozdíly amerického a kontinentálního stolování či se zajímavostmi ve stolování různých kultur apod. Součástí semináře je rovněž lekce profesionálního stylu oblékání, která se věnuje správnému výběru oblečení na nejrůznější společenské akce, šatníku elegantní ženy/muže, správnému vyhodnocení zkratek na pozvánce, nepostradatelným doplňkům apod.  

 

SEMINÁŘ ETIKETY STOLOVÁNÍ S JANOU ŠTEFÁNKOVOU

darkovy poukaz - exkluzivni seminar etikety

 

Délka semináře: 5 hodin (cca 12:30 až 17:30 hodin)
Místo konání: luxusní hotel či restaurace 
Cena semináře: 10.000,-Kč/osoba (Cena zahrnuje welcome drink, nealkoholické nápoje teplé a studené, degustaci ročníkových vín a prémiových brandových rumů, exkluzivní menu o osmi chodech.) 

Seminář je kombinací praktického nácviku etikety stolování s teoretickým výkladem a diskusí účastníků s lektory.
Je koncipován formou bohatého a záludného menu o osmi chodech, během kterého si účastníci všechny dovednosti prakticky vyzkouší, osvojí si pravidla etikety stolování, naučí se zacházet s nejrůznějšími a méně běžnými typy příborů, konzumovat záludné kulinářské lahůdky, správně degustovat nápoje, seznámí se s povinnostmi hosta a hostitele, s rozdíly amerického a kontinentálního stolování či se zajímavostmi ve stolování různých kultur apod. 

 

SEMINÁŘ ETIKETY STOLOVÁNÍ S JANOU ŠTEFÁNKOVOU

darkovy poukaz - exkluzivni seminar etikety

 

Délka semináře: 3 hodiny (dle domluvy v dopoledních nebo odpoledních hodinách)
Místo konání: showroom společnosti Bling-Bling
Cena semináře: 5.000,-Kč/osoba (Cena zahrnuje welcome drink, nealkoholické nápoje teplé a studené, lehké občerstvení.)

Seminář je kombinací teoretického výkladu s názornými ukázkami a diskusí účastníků s lektory, bez praktického nácviku etikety stolování (neobsahuje bohaté menu o několika chodech a degustaci nápojů). Je koncipován formou přednášky, během které si účastníci osvojí základní pravidla etikety stolování, seznámí se s nejrůznějšími a méně běžnými typy příborů, s povinnostmi hosta a hostitele, s rozdíly amerického a kontinentálního stolování či se zajímavostmi ve stolování různých kultur apod.

 

Dárkové poukazy můžete objednávat e-mailem: info@bling-bling.cz nebo telefonicky: +420 603 954 433.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.