home / cz / en / ru
Kontakt

Winners Party 2016 propojila svět golfu a exkluzivních značek

Slavnostní večer spojený s vyhlášením vítězů prestižní golfové soutěže Czech Mid-Amateur Tour a série doprovodných turnajů se konal v překrásném prostředí restaurace Zlatá Praha prvotřídního pražského hotelu InterContinental, kde byl připraven bohatý program ve znamení exkluzivních značek, luxusního šampaňského a gastronomických zážitků.

Výjimečným večerem provedla zakladatelka společnosti Bling-Bling Jana Štefánková, která společně s prezidentem Czech Mid-Amateur Tour Iljou Ehrenbergerem vyhlásila šestici vítězů i výsledky doprovodných turnajů hostů. Gratulace a překrásné ceny převzali všichni ocenění hráči z rukou partnerů večera, přičemž hlavní cenu v podobě letenky do USA na kvalifikační turnaj U.S. Mid-Amateur Championship si odnesl absolutní vítěz Jakub Švarc. Ten jubilejní 15. ročník této ryze sportovní golfové série určené nejlepším amatérským hráčům nad 25 let jasně ovládl společně se Zdeňkem Jehličkou. Velký potlesk sklidila také Taťána Poulová, které se podařilo zahrát Hole-in-One a za tuto neuvěřitelnou ránu, jež je pro většinu hráčů nesplněným golfovým snem, získala od společnosti Bling-Bling týdenní pobyt v unikátním exotickém resortu Eden Island na Seychelských ostrovech.

Po slavnostním ceremoniálu pokračoval bohatý program módní přehlídkou úchvatných společenských šatů Alice Abraham a nejen tuto fashion show doprovázel svým hudebním vystoupením vynikající africký muzikant Philip Nikwé. V průběhu celého večera mohli hosté prostřednictvím partnerů této mimořádné akce nahlédnout také do světa exkluzivních značek, přímo v prostorách hotelu InterContinental navštívit luxusní obchodní galerii Pařížská 30 a inspirovat se třeba pro nákup vánočních dárků. Kdo přemýšlel, že letošní svátky stráví netradičně uprostřed tropického ráje, toho jistě zaujaly unikátní rezidenční projekty na Seychelách a Mauriciu, které v České a Slovenské republice zastupuje společnost Bling-Bling. O gastronomické zážitky se postaral profesionální tým restaurace Zlatá Praha, jehož fantastické delikatesy skvěle doplnilo růžové šampaňské Moët & Chandon, které bylo společně s prémiovou kávou Nespresso oficiálním nápojem akce. Závěr večera zpestřila After party a dance performance profesionálních tanečnic z VIP Champagne Lounge pražského klubu Hot Peppers.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.