home / cz / en / ru
Kontakt

Prodej luxusních apartmánů s impozantními výhledy na jezero Mondsee

Představujeme Vám přední evropský developerský projekt současnosti - SKYLOUNGE MONDSEE v nejatraktivnějším rakouském regionu Salzkammergut - Solná komora, který získal prestižní mezinárodní ocenění European Property Awards jako Nejlepší rezidenční projekt Rakouska a zařadil se tak mezi nejvýznamnější a nejinovativnější realitní projekty světa.

SkyLounge Mondsee se rozprostírá na slunném jižním svahu hory Mondseeberg nad nejteplejším hornorakouským jezerem Mondsee vzdáleném 20 minut od světově proslulého kulturního centra, Salzburgu. Jedinečnost tohoto místa podtrhuje nejen překrásná nedotčená příroda s průzračnými jezery vhodnými pro nejrůznější vodní sporty, majestátními horskými masivy protkanými pěšími turistickými cestami a cyklostezkami, zelenými údolími s malebnými vesničkami a více než dvacítkou mistrovských golfových hřišť, ale i skutečnost, že pro tuto oblast platí přísná stavební uzávěra.

Celý projekt tvoří 3 moderní rezidence citlivě zasazené do krajiny a koncipované přesně tak, aby se co nejvíce otevíraly slunečním paprskům a dech beroucím výhledům na křišťálově čisté jezero Mondsee a úchvatnou alpskou scenérii. Tomu napomáhají také velké prosklené stěny, které maximálně propojují interiér s exteriérem a současně i celou konstrukci stavby vizuálně odlehčují. Zcela mimořádné je rovněž architektonické zpracování založené na použití prvotřídních stavebních materiálů, vysoce kvalitních povrchových úprav i nejpokročilejších technologií šetrných k životnímu prostředí.

Uvnitř rezidencí se nachází 11 luxusních apartmánů s unikátní plochou 159 až 386 m², jejichž dominantou jsou prosluněné panoramatické terasy s privátním spa, whirlpoolem, saunou a vyhřívaným venkovním bazénem. Interiéry apartmánů jsou navrženy jako otevřený, vzdušný prostor s praktickým dispozičním uspořádáním a elegantním, do nejmenšího detailu propracovaným designem, aby co nejvíce vynikla neobyčejná krása okolní přírody. Výjimečný komfort bydlení pak završují inteligentní domácí systémy s možností ovládání přes mobilní aplikaci i další vysoce sofistikované technologie, ať už co se týče energeticky úsporného vytápění, klimatizačních jednotek či zabezpečení.

Díky tomuto velkoryse pojatému konceptu, který představuje ojedinělou kombinaci nejvyšší možné kvality, luxusu a pohodlí s překrásnou alpskou přírodou, zdravým horským vzduchem a celoročním sportovním i společenským vyžitím, je projekt SKYLOUNGE MONDSEE naprosto unikátním místem pro dokonalou relaxaci i jedinečnou investiční příležitostí. Pokud tedy i Vy chcete vlastnit některý z exkluzivních apartmánů představujících momentálně to nejlepší na evropském realitním trhu, máte nyní jedinečnou příležitost. Z jedenácti apartmánů je již pět prodáno a to ještě před samotným dokončením stavby plánovaným na léto 2020.

Pro více informací nás prosím kontaktujte e-mailem: info@bling-bling.cz nebo telefonicky: +420 603 954 433.

Brožura SKYLOUNGE MONDSEE ke stažení zde.


Zpět k článkům

Tato webová stránka používá soubory cookies.